Aikuisten ja nuorten pm-ohjeistus

Piirien yhteiset kilpailut

Molemmat piirit jakavat omat pm mitalit. Kilpailusta tehdään yksi kilpailutiedosto. Järjestäjä lähettää tulokset tilastopajaan ja molemmille piireille molempien kilpailupäivien jälkeen. Tuloksissa näkyvät myös kenttälajien suoritussarjat. Lisäksi tulokset tulevat kilpailukalenteriin.

100m ja 100/110m aj
• juostaan alkuerät ja finaali
• alkuerät jaetaan tilastoaikojen perusteella piiristä riippumatta
• pm mitalit jaetaan alkuerien perusteella ja finaaliin pääsee kokonaiskilpailun 6–8 parasta juoksijaa, piiristä riippumatta (Veikkolassa 6 rataa, Tuusulassa 8 rataa)

200/400m suoraan loppukilpailuna
• erät jaetaan tilastoaikojen perusteella piiristä riippumatta
• Pidempien matkojen juoksut juostaan yhdessä tai useammassa erässä. Erät jaetaan tilastoaikojen perusteella piiristä riippumatta.

KENTTÄLAJIT pituussuuntaiset hypyt ja heitot

• kaikilla ensin 3 suoritusta, jonka jälkeen 8 parasta jatkaa kolmelle viimeiselle kierrokselle.
Kuitenkin niin, että molemmista piireistä viimeisillä kierroksilla on vähintään kolme Uudyn/Helsyn urheilijaa. Yhteensä viimeisillä kierroksilla voi siis olla 11 urheilijaa.
• Uudyn ja Helsyn ulkopuoliset voivat kilpailla myös viimeisillä kierroksilla mikäli ovat kahdeksan parhaan joukossa, kolmella viimeisellä kierroksella pitää kuitenkin olla vähintään 8 urheilijaa Helsystä/Uudystä ja ainakin kolme kummastakin piiristä (kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen 1. ja 2. ovat piirien ulkopuolisia, otetaan seuraavat 8 urheilijaa mukaan loppukierroksille edellyttäen että ainakin kolme on kummastakin piiristä. Jos ulkopuoliset ovat sijoille 8 ja 9, pääsee heistä vain toinen loppukierroksille ja lisäksi sijoilla 1-7 ja sijalla 10. olevat Uudyn ja Helsyn urheilijat).


©2019 Uudenmaan Yleisurheilu ry