Kilpailujen hakeminen

Kansalliset kilpailut 2018 (hakuaika 15.–30.11.2017)

Alueet koordinoivat kansallisia kilpailuja. Kansallisia kilpailuja ulkoratakaudelle sekä hallikilpailuja sisäratakaudelle 2018 haetaan sähköisesti hakupalvelun kautta. Hakulinkki: 

http://www.kilpailukalenteri.fi/kilpailuhaku/

Kansallisten kilpailujen hakuaika alkaa 15.11.2017 ja päättyy 30.11.2017. Kansallisiin kisoihin kuuluvat: Ulkoratakilpailut, hallikilpailut, kävelykilpailut sekä maasto- ja maantielajien kilpailut. 

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee merkitä haetun kilpailun luokka esim. hallikilpailut tulee merkitä ”Hallikilpailu”. Kilpailulle myönnettävän lopullisen luokituksen ja ajankohdan päättävät alueet ja kilpailuvaliokunta hakemusten pohjalta. Luokituksen pohjana ovat lähtökohtaisesti alla esitetyt kilpailuvaliokunnan linjaukset ts. kilpailuvaliokunta voi erikoistapauksissa poiketa annetusta linjasta esim. yhden lajin kutsukilpailu.

HUOM! Vain määräaikaan mennessä sähköisen palvelun kautta haetut kisat huomioidaan. Ei-riittävän lajiohjelman kattavat kilpailut kuuluvat piirien myöntämät -luokkaan.

Ulkoratakauden kilpailuille asetetut hakuvaatimukset:

• Kaikki lajiryhmät kattava lajiohjelma (pikajuoksu, kestävyysjuoksu, hyppy ja heitto) sarjoissa M/N ja/tai M/N22-17. Minimissään 12 lajia. Esim. M: 100m, 1500m, korkeus ja kuula. N: 100m aj., 800m, 3-loikka ja kiekko. M19: 400 m, pituus. N19: 400 m aj. M17: keihäs. N17: moukari.

• Kestopäällystekenttä. Pinnoite ja suorituspaikat ovat hyvässä kunnossa.

• Pelkät P/T-kisat ovat piirin myöntämiä.

HUOM! AM/pm-kisapäiville ei myönnetä muita kilpailuja (kilpailulista liitteenä, kilpailut julkaistu myös osoitteessa www.uudy.fi.

Lisätietoja kilpailuasioista: Uudy:n kilpailupäällikkö Maisa Gråsten, puh. 050 530 5170, maisa.grasten(at)uudy.fi

- - - - - - - -

Piirin myöntämien kilpailujen hakeminen 2017

Kilpailuhaku piirin myöntämille kilpailuille aukeaa 15.1.2017 sivulla www.kilpailukalenteri.fi/piirihaku.

Kilpailuja voi hakea tuosta päivästä alkaen, kuitenkin viimeistään 10.2.2017  mennessä. Marraskuussa haetut kansalliset kilpailut julkaistaan maaliskuun alussa.

Piirinmestaruuskilpailut ja aluemestaruuskilpailut on julkaistu Uudyn sivuilla. Piirin myöntämiä kilpailuja ei voi hakea jo aiemmin myönnetyille kilpailupäiville. Hakuvaiheessa kannattaa katsoa arvokilpailukalenteria ja hakea kisoja vapaana oleville päiville.

SUL:n arvokilpailukalenteri

Kilpailujen hakeminen

Voit myös olla yhteydessä piirin kilpailuvastaavaan vapaana olevien päivien selvittämiseksi. Paras yhteydenotto tapa on sähköposti (maisa.grasten@uudy.fi).

Ilmoittautumismaksut 2017
Pm/Am henkilökohtaiset lajit 7 e/laji
(pm-junnuhallit, sisähypyt, 17-v. - yleinen)
Pm/Am 9-15-v. 6 e/laji
Am-viestijoukkue 15 e/joukkue
Am-ottelut 20 e/hlö
Pm-junnuottelut 15 e/hlö
Junnuviestijoukkueet 15 e/joukkue
Vattenfall Seuracup 100 e/seura

Piirinmestaruus- ja aluemestaruuskilpailuihin ilmoittautuminen päättyy 3 vrk ennen kilpailua.

Marraskuussa haetut avoimet aluekilpailut julkaistaan maaliskuun aikana.

Varsinaisen hakuajan jälkeen voi hakea piirin myöntämiä kilpailuja, kuitenkin vähintään viikko ennen kilpailutapahtumaa. Tällöin pitää varmistaa ettei samalle päivälle ole aiemmin myönnettyä kilpailua, joka estää toisen kilpailun myöntämisen.

Lisätietoja tarvittaessa
: Uudy:n kilpailupäällikkö, Maisa Gråsten, puh. 050 530 5170 (parhaiten iltaisin), maisa.grasten@uudy.fi (paras yhteydenottotapa on sähköposti).


©2018 Uudenmaan Yleisurheilu ry