Ilmoittaudu mukaan Kunniakierrokseen 15.4.2015 mennessä!

kunniakierros_logo.jpgKunniakierros on jo 33 vuoden aikana auttanut suomalaista yleisurheilua yli 30 miljoonalla eurolla! Yhä edelleen se tarjoaa suuren mahdollisuuden seuroille, piireille ja liitollekin saada taloudellista apua toimintaansa.

Viime vuonna Uudenmaan Yleisurheilussa kunniakierros onnistui hyvin, sillä piirin tulos oli yli 70 000 euroa. Siitä iso kiitos aktiivisille seuroille ja kerääjille. Vaikka piriin tulos oli hyvä, niin kerääjä ja seuramäärää on edelleen mahdollisuus kasvattaa. Viime  vuoden tuloksesta Raimo Stenvall keräsi yksinään noin 18 000 euroa ja Paavo Teräväinen yli 10 000 euroa eli nämä kaksi superkerääjää tekivät kaksistaan lähes puolet piirin tuloksesta. Mukana oli kaikkiaan 8 seuraa Uudystä.

Toivon mukaan tänä vuonna löytyy uusia uurastajia ja uusia seuroja, jotta edelleen tavoitteena oleva 75 000 euroa voidaan saavuttaa myös tänä vuonna. Lasten ja nuorten urheilua halutaan tukea, kohtuullisin summin, kun vain joku sitä kysyy!

Tänä vuonna seurojen osuudet ovat aiempaa suuremmat, joten nyt todella kannattaa olla mukana. Lisäksi tänä vuonna on mahdollisuus hyödyntää lomakkeiden esitäyttöä. Viime vuonna mukana ollut seura voi tulostaa viime vuoden tukijat valmiiksi keräyslistalleen ja sen jälkeen varmistaa tukijan mahdollinen mukana olo ja tukisumma. Tämä helpottaa kerääjän tehtävää ja aikaa voidaan käyttää oleelliseen eli itse keräämiseen.

Ilmoita seurasi mukaan kunniakierrokselle 15.4.2015 mennessä osoitteessa:

www.kunniakierros.fi

Seuroja avustaa keräyksen käynnistämisessä ja keräyksen ideoinnissa piirin kunniakierrospäällikkö Lauri Laine. Pyydä Lauri seurakäynnille maalis-huhtikuun aikana.

Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet keräyksestä:
Lauri Laine
Uudyn kunniakierrospäällikkö
lauri.laine74(at)gmail.com
puh. 050 386 2217
www.kunniakierros.fi
facebook.com/kunniakierros« Takaisin
©2018 Uudenmaan Yleisurheilu ry